Hvorfor bli medlem?

PT er en spareforening for offentlig ansatte i Trøndelag, og deres pensjonister. Vårt mål er å gi våre medlemmer gode betingelser på:

Hvordan?

Vi er så moderne at vi synes det er hyggelig og viktig med personlig kontakt, og hat alltid en kopp kaffe til overs.

Ny påloggingsmetode i mobilbanken

Har du en mobiltelefon med fingeravtrykksleser kan du nå bruke fingeravtrykk ved pålogging i mobilbanken. Du kan også enkelt betale regningene med fingeravtrykk som godkjenning. Dette kan aktiveres under Innstillinger i mobilbanken. Husk å laste ned siste versjon av mobilbanken til din telefon.

 

 

 

Vil du betale 32 kroner for en liter bensin?

Selvfølgelig vil du ikke det. Det er jo det dobbel pris av det du får kjøpt bensin for selv på en fredag. Tvert i mot får vi en «gofølelse» når vi plukker med oss tilbudene på OBS, og vet at vi har gjort et godt kjøp. Å handle til dobbel pris gir en dårlig følelse – ikke minst når du kunne kjøpt nøyaktig samme vare for halve prisen.

Slik er det med forbrukslån. Det er svært mange som tar opp dette til en effektiv rente på godt over 22 %.

De som jobber i offentlig sektor i Trøndelag, og er medlem hos oss kan få det samme lånet til 9,90 % og under 11 % i effektiv rente. Det er halv pris og vi har ingen «fra rente» eller noe med liten skrift. Kort sagt forbrukslån slik det burde være.

Vi er riktignok ikke så hissig på å låne ut de helt store beløpene, ganske enkelt fordi det ikke er bra for noen å ha store forbrukslån. Vi hjelper selvfølgelig våre medlemmer med å flytte forbrukslånet hit.

Det er lønnsomt og det gir en god følelse.

 

 

 

Bli bedre kjent med oss

Ønsker din forening/arbeidsplass besøk stiller vi mer enn gjerne opp med et skreddersydd opplegg.

Ønsker du ytterligere informasjon, eller gjøre en avtale?

Ring oss på 72542130 eller send oss en epost